Projecten

Projecten


Hieronder vindt u een aantal projecten die wij de afgelopen maanden hebben uitgevoerd. Van een frisse voordeur tot de renovatie van complete flatgebouwen!

Schuur

Deze woning hebben wij voorzien van een stijlvolle groene lak. Het schilderwerk moest nodig gedaan worden om ook het hout volledig te beschermen.

Passage

Deze galerij was na jaren wel een toe aan een opknapbeurt, ook moesten de vloerdelen worden voorzien van een antislip coating en onderhoudsvriendelijk zijn.

Zomerkade

De kozijnen en deuren waren voorzien van een laag verf uit de fabriek en moesten nodig aangepakt worden. We hebben bijna alle woningen in dit blok voorzien van een nieuwe laag verf.

De komende jaren kunnen de bewoners weer genieten van een mooi aanzicht!

Onze Klanten


Onze klanten bestaan uit particulieren, VVE, vastgoedbeheer, woningcorporaties en overheidsinstellingen. Wij helpen bij de realisatie van nieuwbouwprojecten en aanbestedingen. Hierin is de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd, en doordat we een groot team van vakbekwame mensen hebben is geen toren ons te hoog en is een strakke deadline makkelijk haalbaar. Zo ook het materiaal wat wij tot onze beschikking hebben. Ook kunnen we indien nodig ons grote netwerk aanboren voor specifieke werkzaamheden.

Hoge Korting

Op schilderwerk

In de wintermaanden kunt u extra profiteren van hoge kortingen op schilderwerk.