Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk


Trap schilderen

Uitgekeken op de kleur van uw trap? Of de vloerbedekking inwisselen voor een prachtige kleur? Zeker als u uw huis laat opknappen mag de trap eigenlijk niet vergeten worden. Als u een hal heeft is de trap eigenlijk het eerste waar men naar kijkt bij binnenkomst. Trapleuningen en balustrades kunnen wij ook omtoveren in echte eye-catchers!

Kozijnen/deuren

Ook kozijnen en deuren moeten worden bijgehouden. Wij voorzien het graag van een nieuw likje verf. Ook zorgen wij dat de omgeving goed afgedekt is zodat er zo min mogelijk overlast wordt ervaren van de werkzaamheden. Ook bekijken wij hier altijd of er houtrot zit, zodat het schilderwerk lang meekan.


wanden & plafonds & Vloeren

Voor het behandelen van wanden en plafonds zijn er eigenlijk 2 mogelijkheden. Sauzen heeft als voordeel dat je veel dikker kan werken, en zo ook structuur kan aanbrengen met de verflaag. Dit zorgt voor een prachtig effect.

Ook kunnen wij de wanden en plafonds voorzien van latex of verf door middel van spuiten. Dit is kostenbesparend omdat dit een stuk sneller gaat, en we minder verf hoeven te gebruiken voor een prachtig resultaat.

keuken

Heeft u plannen om wat aan de keuken te gaan doen? Wij kunnen zorgen dat uw keuken eruit ziet alsof u een nieuwe heeft! Uw kastdeuren zijn te schilderen in bijna elke kleur. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Vloeren

Uw vloer er weer als nieuw uit laten zien door het te voorzien van een nieuwe laklaag of latex is vaak voordeliger dan u denkt. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste spuittechnieken kunnen wij ook grote oppervlakken snel en vakkundig opknappen.

Ook kunnen wij uw bedrijfsruimte of fabrieksvloeren voorzien van bijvoorbeeld een anti-slip laag voor extra veiligheid.